Het wisselende aanbod bestaat uit workshops, trainingen, (online) cursussen, (e-)boeken en tijdschriften voor persoonlijke ontwikkeling. Voor leden van PGGM zijn er interessante aanbiedingen en kortingsmogelijkheden.

Projectbeschrijving

Medewerkers die blijven doorleren en zichzelf blijven ontwikkelen, verstevigen hun persoonlijke en financiële balans. En daarmee zorgen ze voor hun eigen waardevolle toekomst. De PGGM Academie helpt hen daarbij op weg. PGGM heeft met verschillende partners de PGGM Academie ingericht met een inspirerend en gevarieerd aanbod van ontwikkelingsmogelijkheden.

Voor wie?

PGGM Academie is opgezet voor medewerkers in zorg en welzijn die zich op persoonlijk en financieel vlak willen ontwikkelen.

Als werkgever hebt u belang bij medewerkers die goed in hun vel zitten, want gezonde en gemotiveerde medewerkers verzuimen minder, zijn productiever en zetten graag een stapje meer. Het aanbod uit de PGGM Academie kan medewerkers helpen om gezond en vitaal te blijven. Medewerkers die lid zijn van PGGM kunnen gebruikmaken van de voordelen van de PGGM Academie.
Wilt u uw medewerkers laten profiteren van het aanbod uit de PGGM Academie of wilt u meer weten? Neem dan contact op met PGGM via (030) 277 55 32.

Door wie?

PGGM Academie is ontwikkeld door PGGM in samenwerking met verschillende partners. Deze partners zijn o.a. het NIBUD (financiële kennis), &samhoud (workshop Zorg voor jezelf), uitgeverij Boom (zelfhulpboeken), &Talent (talentboeken en e-coaching) en Psychologie Magazine (abonnementen en online trainingen).

 

oplossing

 

Gerelateerde oplossingen

Bent u geïnteresseerd in deze en andere instrumenten die kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van uw medewerkers? Kijk ook eens naar: